Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς, σας καλωσορίζουμε στο ΙΕΚ και σας ευχόμαστε “Καλή Φοίτηση” στο εξάμηνο 2020Β!

Έναρξη μαθημάτων: Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών, οι οποίοι θα αναλάβουν τα μαθήματά σας. Επίσης, εντός των ημερών ολοκληρώνεται και η διαδικασία εγγραφών καταρτιζομένων Α΄ εξαμήνου. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης μαθημάτων για όλα τα Δ.ΙΕΚ της χώρας. Θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας. 

Καταρτιζόμενοι Α΄ Εξαμήνου: Εντός των ημερών θα δημοσιεύσουμε στο κανάλι youtube του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς ενημερωτικό βίντεο. Το βίντεο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τις σπουδές σας. Θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας, με το σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το βίντεο. Αυτό επιλέχθηκε για τη διευκόλυνση καταρτιζομένων, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές συναντήσεις. Δεν απαιτείται στην παρούσα φάση η παρουσία σας στους χώρους του ΙΕΚ. Το βίντεο θα περιλαμβάνει και τρόπο επικοινωνίας για την επίλυση των αποριών που θα σας δημιουργηθούν.

Καταρτιζόμενοι Γ΄ Εξαμήνου: Επικοινωνήστε με τους σπουδαστές-υπεύθυνους τμημάτων για όποιο ζήτημα σας απασχολεί. Οι υπεύθυνοι τμημάτων θα συλλέξουν τα αιτήματα και θα τα επικοινωνήσουν στη Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς. Καλό θα είναι να παρακολουθήσετε και εσείς το βίντεο που θα αναρτηθεί για τους σπουδαστές Α΄ εξαμήνου, «φρεσκάροντας» ορισμένα σημεία του κανονισμού αλλά και για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καταρτιζόμενους του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς, νέους και παλαιότερους, που δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την έναρξη των σπουδών τους, μέσω e-mail και τηλεφώνου! Για να μπορούμε να προχωρήσουμε γρήγορα και άρτια με τις διαδικασίες, ώστε να χαρούμε όλοι μαζί πολύ σύντομα το ξεκίνημα των σπουδών, σας συστήνουμε θερμά να παρακολουθείτε τα «Νέα-Ανακοινώσεις» στην ιστοσελίδα μας. Τη χρησιμοποιούμε ως εργαλείο επικοινωνίας και την ενημερώνουμε άμεσα, όποτε χρειαστεί!

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!!